Η πολιτική του ThelwDiakopesTwra.gr είναι να σέβεται και να προστατεύει το απόρρητο των χρηστών του παρόντος δικτυακού τόπου στο βαθμό που επιτρέπεται από το νόμο. Δεν λαμβάνονται προσωπικές πληροφορίες όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας, εκτός αν επιλέξετε να παρέχετε τις πληροφορίες αυτές σε μας. Μπορείτε να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα www.ThelwDiakopesTwra.gr χωρίς να λέτε ποιος είστε ή να αποκαλύπτετε οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τον εαυτό σας. Σε γενικές γραμμές, συλλέγουμε πληροφορίες για τους χρήστες του δικτυακού μας τόπου για να καταλάβουμε την εμπειρία των χρηστών, για παράδειγμα, τις τάσεις, τη διαχείριση και τη βελτίωση του περιεχομένου της ιστοσελίδας, των κινήσεων του χρήστη και τη συγκέντρωση δημογραφικών πληροφοριών για συνολική χρήση.

Μερικές φορές, ωστόσο, μπορεί να χρειαστούμε ορισμένες πληροφορίες από εσάς, όπως το όνομα, την ταχυδρομική και ηλεκτρονική σας διεύθυνση, αριθμό τηλεφώνου, κλπ. Σε περίπτωση αγοράς από αυτή την ιστοσελίδα, πρέπει να δώσετε στοιχεία επικοινωνίας (όπως το όνομα σας, διεύθυνση τιμολόγησης ή αποστολής) και οικονομικές πληροφορίες (όπως αριθμό πιστωτικής κάρτας και ημερομηνία λήξης). Οι πληροφορίες αυτές χρησιμοποιούνται για χρεωστικούς σκοπούς, για να κάνετε κράτηση σε πτήσεις, κρουαζιέρες, εκδρομές, μεταφορές, διαμονή σε ξενοδοχεία, ενοικιάσεις αυτοκινήτων και / ή άλλες υπηρεσίες και για να σας στείλουμε με email ή φαξ ηλεκτρονικά εισιτήρια, δελτία, τιμολόγια, αποδείξεις, φυλλάδια και άλλα συναφή έγγραφα. Αν υπάρξει οποιοδήποτε πρόβλημα επεξεργασίας της κράτησης, τα στοιχεία επικοινωνίας μπορεί να χρησιμοποιηθούν για να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Μπορείτε να αποσύρετε τα στοιχεία σας από τη βάση των δεδομένων μας και να διακόψετε την επικοινωνία μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής μας διεύθυνσης  info@thelwdiakopestwra.gr

Αλλαγές στην Πολιτική Απορρήτου
Οποιαδήποτε αλλαγή στον τρόπο που το www.ThelwDiakopesTwra.gr χρησιμοποιεί τα προσωπικά σας στοιχεία θα περιγράφονται σε μελλοντικές εκδόσεις αυτής της πολιτικής απορρήτου. Κάνοντας κράτηση του www.ThelwDiakopesTwra.gr συμφωνείτε ότι η πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή ισχύει για όλες τις πληροφορίες που μας δώσατε, τόσο κατά την περίοδο της κράτησης, όσο και για προηγούμενες κρατήσεις.