Κράτηση
Plastira01

ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ – ΜΕΤΕΩΡΑ – ΘΕΡΕΤΡΑ ΠΙΝΔΟΥ

80.00€

Περιλαμβάνει:
• Μεταφορά με πολυτελή, κλιματιζόμενα πούλμαν
• Διανυκτέρευση στο πολυτελές ξενοδοχείο DIVANI METEORA 4*
• Ημιδιατροφή πρωινό & δείπνο σε πλούσιο μπουφέ
• Τις περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
• Αρχηγός Συνοδός εκδρομής, Φπα, Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης

Σημειώσεις:
Λίγα λόγια για το ξενοδοχείο μας: Το κεντρικό ξενοδοχείο μας Divani Meteora Hotel & Spa 4*, ένα πραγματικό παλάτι, στη πόλη της Καλαμπάκας, ιδανικό για όσους επιθυμούν να εξερευνήσουν την πόλη. Το ξενοδοχείο προσφέρει δωμάτια άνετα, πολυτελή και πλήρως εξοπλισμένα. Διαθέτει μεγάλα και πολυτελή σαλόνια, εστιατόριο και μπάρ με μοναδική θέα στους βράχους των Μετεώρων, ένας ιδανικός χώρος για χαλάρωση, όπως και spa με εσωτερική πισίνα, σάουνα, χαμάμ, υδρομασάζ κ.α.

Out of stock

Product Description

1η μέρα: Αναχώρηση το πρωί, με πρώτη στάση για καφέ κοντά στην Λαμία και στην συνέχεια αφού περάσουμε τον Δομοκό, φθάνουμε Καρδίτσα. Αρχίζουμε να ανεβαίνουμε για τα παραλίμνια χωριά της λίμνης Πλαστήρα. Τεχνητή λίμνη με υψόμετρο 1000 μέτρα που πήρε το όνομα του πολιτικού Πλαστήρα καθ` ότι εκείνος είχε την ιδέα της κατασκευής του φράγματος το 1920-30. Πρώτη μας επίσκεψη στην ιστορική Μονή Κορώνης σε υψόμετρο 1.150 μέτρα με θέα τον κάμπο της Καρδίτσας. Στην πλάζ Λαμπερού θα έχουμε παραμονή για γεύμα. Κατόπιν θα φθάσουμε στο Φράγμα Ταυρωπού το οποίο έχει μήκος 220 μέτρα και ύψους 83 μέτρα καθοριστικό για την ύδρευση, την άδρευση και την ηλεκτροδότηση. Μικρή στάση. Συνεχίζοντας την διαδρομή μας αφήνοντας την λίμνη προς την Καρδίτσα και την Καλαμπάκα. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση στα δωμάτια, ξεκούραση. Δείπνο σε πλούσιο μπουφέ. Διανυκτέρευση.

2η μέρα: Μετά το πρωινό αναχώρηση για τα Μετέωρα. Επίσκεψη στην Μονή Αγ.Στεφάνου. Κατόπιν για τα πανέμορφα χωριουδάκια θέρετρα της Πίνδου. Πρώτη μας στάση θα είναι στο χωριό Πύλη και η Βυζαντινή εκκλησία Πόρτα Παναγιά (1283). Θα προσκυνήσουμε και θα θαυμάσουμε τις μοναδικές ολόσωμες εικόνες κατασκευασμένες από πολύχρωμες ψηφίδες. Συνεχίζουμε για την Ελάτη, γραφικό ελατοσκέπαστο χωριό της Πίνδου χτισμένο αμφιθεατρικά σε υψόμετρο 860 μέτρα όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα, αγορές τοπικών προιόντων και γεύμα. Κατόπιν θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής περνώντας από τα Τρίκαλα, Δομοκό και με μικρή ενδιάμεση στάση καθοδόν, θα επιστρέψουμε.