Κράτηση
7574759689AB48E95CC7197E8914FA31

ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΣΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ !

250.00€

4 ημέρες Κάθε Πέμπτη, Παρασκευή & Σάββατο από 250,00 €

01/02-01/03/15

Ισχύει και για αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη με απευθείας πτήσεις!

Out of stock

Product Description

1η μέρα:
ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
Αναχωρούμε αεροπορικώς για την Κωνσταντινούπολη, μοναδική πόλη στον κόσμο που μοιράζεται σε δύο ηπείρους και είναι σύνδεσμος μεταξύ Ανατολής και Δύσης, μεταξύ του παρελθόντος και του παρόντος. Μεταφορά στο ξενοδοχείο. Το υπόλοιπο της μέρας στην διάθεσή σας.

2η μέρα:
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ-ΜΕΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Μέρα στην διάθεσή σας. Σας προτείνουμε να επισκεφτείτε τα σπουδαιότερα μνημεία, αλλά και τα σύγχρονα αξιοθέατα της Πόλης. Είτε θέλετε να χαθείτε στα αρώματα εξωτικών μπαχαρικών και να βρείτε παλιά βιβλία και μινιατούρες, είτε να αγοράσετε αναμνηστικά στην Κωνσταντινούπολη θα βρείτε σίγουρα καταστήματα ή αγορά που να ανταποκρίνεται στο γούστο σας. Πρώτη στις επιλογές έρχεται η Σκεπαστή Αγορά, ωστόσο υπάρχουν και άλλα μέρη που αξίζει να επισκεφθείτε! Μη παραλείψετε να διασκεδάσετε σε ένα παραδοσιακό εστιατόριο με τοπικούς μεζέδες και χορό της κοιλιάς.

3η μέρα:
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ-ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ
Μετά το πρόγευµα, αναχώρηση από το ξενοδοχείο για την ολοήμερη ξενάγηση. Πρώτη μας στάση θα είναι ο Βυζαντινός Ιππόδρομος όπου θα δούμε τον Αιγυπτιακό Οβελίσκο, την Στήλη των όφεων, την Γερμανική Κρήνη, και την Πέτρινη στήλη των Πορφυρογέννητων. Επόμενη στάση το Μπλε τζαμί στολισμένο με τα ωραιότερα κεραμικά της Νίκαιας. Θα συνεχίσουμε με επίσκεψη στην Αγία Σοφία, της οποίας ο τρούλος έχει 55 μ. ύψος και 31 μ. διάμετρο. Χτίστηκε από τον Ιουστινιανό και είναι ένα από τα πλέον σημαντικά αρχιτεκτονικά μνημεία όλων των εποχών. Τελευταίο θα επισκεφτούμε το Παλάτι Τοπ Καπί όπου κατοικούσαν οι Σουλτάνοι από τον 15ο έως και τον 19ο αιώνα, με ωραιότατους εσωτερικούς κήπους και αυλές, σήμερα μουσείο των ανεκτίμητων θησαυρών και με θέα προς τη θάλασσα του Μαρμαρά!

4η μέρα:
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ
Μετά το πρωινό ημέρα στην διάθεσή μας για περιηγήσεις και αγορές (εφόσον το επιτρέπει η ώρα της πτήσης) . Αργότερα θα μεταφερθούμε στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής.

 

Τιμη κατ’ ατομο Σε 4* ξενοδοχειο Σε 4* διακ. ξενοδοχειο Σε 5* ξενοδοχειο
Δίκλινο 250 € 280 € 390 €
Μονόκλινο 340 € 400 € 600 €

Επιπλέον Παροχές:
Κάθε Παρασκευή επίσκεψη στις Ελληνορθόδοξες εκκλησίες διάρκειας 5 ωρών 45,00€ κατ’ άτομο

Κάθε Σάββατο εκδρομή στα Πριγκιποννήσια 39,00€ κατ’ άτομο

Για μεταφορές από το αεροδρόμιο της Ασιατικής Πλευράς επιβάρυνση 45,00€ κατ’ άτομο

Στην τιμή περιλαμβάνονται:

  • Αεροπορικά εισιτήρια με απευθείας πτήσεις της Turkish
  • Τρεις διανυκτερεύσεις με πρόγευμα
  • Μεταφορές από/προς αεροδρόμιο/ξενοδοχείο
  • Ολοήμερη ξενάγηση με ελληνόφωνο ξεναγό
  • Εισιτήρια Μουσείων
  • Ασφάλιση Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Φόροι αεροδρομίων (περίπου 135€) – Το τελικό ποσό των φόρων οριστικοποιείται και χρεώνεται με την έκδοση των εισιτηρίων
  • Ότι δεν αναφέρεται ρητά στα παραπάνω περιλαμβανόμενα

 

Σημειώσεις:

  • Οι ανωτέρω τιμές δεν ισχύουν την περίοδο εκθέσεων/συνεδρίων/γιορτών και την περίοδο της Πρωτοχρονιάς, και ενδέχεται να τροποποιηθούν – επιβεβαίωση τιμής κατόπιν ζήτησης η σειρά του προγράμματος αλλάζει ανάλογα με την ημέρα άφιξης Απαραίτητη προϋπόθεση η ξενάγηση να πραγματοποιηθεί ΚΥΡΙΑΚΗ

 

Για πληροφορίες και κρατήσεις στο (+30) 2104295171 και στο email: info@thelwdiakopestwra.gr

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΣΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ !”